Tarih: 17.01.2023 11:20

Takdir Teşekkür Hesaplaması Nasıl Yapılır? Takdir Teşekkür Almak İçin Ortalama Kaç Olmalıdır?

Facebook Twitter Linked-in

23 Ocak yarıyıl tatili nedeniyle takdir ve teşekkür hesaplaması gündeme gelen konular arasında yer aldı. 1. dönemin son günlerinde öğrenciler ve veliler için araştırma yaptık. Peki takdir-teşekkür hesaplaması nasıl yapılır? Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır?  İşte MEB e-Okul ile 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. sınıf takdir teşekkür hesaplama ile ilgili detaylar...

Yarıyıl tatilinin gelmesine 1 hafta kala öğrenciler ve veliler takdir-teşekkür belgesi hesaplama formülünü araştırıyor. Yönetmeliğe göre ilkokuldan 4. sınıfa kadar takdir-teşekkür belgeleri yokken, ortaokul ve lise öğrencileri not ortalamalarına göre takdir ve teşekkür almaya hak kazanıyor. 

23 Ocak tarihiyle 1. dönem eğitim ve öğretimlerini tamamlayacak olan öğrenciler şimdiden karne hesaplamaları yapmaya başladı. 

E OKUL NE ZAMAN KAPANACAK?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, bakım ve onarım zamanları haricinde kesintisiz olarak hizmet vermektedir. E-Okul sistemi karne gününe kadar kesintisiz kullanılabilir.

E-OKUL GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Öğrenciler e-okul sistemine öğrenci T.C. kimlik numarası ve okul numarası ile giriş yapabiliyor. Karne notlarını ise e-okul yıl sonu notları kısmında görüntüleyebiliyorsunuz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —