meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Taraftarium24 canlı maç izle , bedava maç izle, Taraftarium izle

Canlı maç izle sitesinde bedava maç izle ile Taraftarium, taraftarium24 gibi kanalları HD kalitede buradan izleyebilirsiniz!

AKTUEL 30.08.2023 21:16:00 0
Taraftarium24 canlı maç izle , bedava maç izle, Taraftarium izle

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Molde ile karşı karşıya geliyor. Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, tek gol avantajıyla çıktığı bu turu geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında yer alacak. Galatasaray Molde S sport Plus şifresiz canlı maçı izle, jestyayın Selçuk Sports hd Galatasaray Molde izle Netspor68 Tv Galatasaray Molde Twente maç izle, Twitter Bedava iptv Galatasaray Molde Kralbozguncu taraftaryum canlı maç izle, Selçuk Spor Tv Justin tv 9 izle kaçak Galatasaray Molde canlı izle, Facebook Lig tv Galatasaray Molde canlı maç izle, futbol cafe Twitter Taraftar tv selcuksports hd canlı yayın Galatasaray Molde maçı canlı izle, taraftarium 24 Galatasaray Molde maçını bedava izle Futbol tv Galatasaray Molde maçı canlı izle donmadan Youtube canli mac izle selçuksport hd 63 Galatasaray Molde maçı izle Peki Galatasaray Molde maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Molde ile karşı karşıya geliyor. Okan Buruk yönetimindeki Cimbom, tek gol avantajıyla çıktığı bu turu geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında yer alacak. Aslan, gruplara kalınması halinde hem stoper hem de orta saha transferini açıklayacak. Savunmaya Sergio Ramos, orta sahaya ise Veratti ya da Ndombele ikilisinden biri takıma katılacak. Kritik maç EXXEN'den naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Exxen Galatasaray-Molde canlı izle, Galatasaray maçı şifresiz' araması yapıyor. Galatasaray-Molde maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
 

Şampiyonlar Ligi'nde büyük heyecan... Temsilcimiz Galatasaray, Play-Off rövanşında Molde'yi ağırlıyor. Norveç'teki maçı 3-2 kazanan Cimbom, taraftarı önünde avantajını kullanıp gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor. İlk maçta rakibini 3-2’lik skorla deviren Galatasaray’a, tur için beraberlik dahi yetiyor. Molde’nin tek farklı galibiyetlerinde karşılaşma uzatmaya gidecek. Norveç ekibinin en az 2 farklı kazanması durumunda ise Cimbom gruplara kalamayacak. Cimbom, bu sezon şimdiye kadar UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 5, Süper Lig’de 2 olmak üzere 7 resmi maç oynadı. Sarı-Kırmızılılar, bu müsabakalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, tek bir yenilgi dahi almadı.

Galatasaray - Molde maçı hangi kanalda? Galatasaray - Molde maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanıyor?

Rams Park'ta oynanan ve saat 22.00'de başlayan Galatasaray - Molde maçı EXXEN'den canlı yayınlanıyor. Polonyalı hakem Szymon Marciniak'ın yönettiği karşılaşmanın canlı takibi ve tüm detayları haberimizde.

Galatasaray - Molde muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Midtsjö, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Icardi

Molde: Karlstrom, Bjornbak, Ellingsen, Haugan, Eriksen, Breivik, Haggenheim, Haugen, Knudtzon, Eikrem, Brynhildsen

Galatasaray Molde MAÇI TARAFTARİUM24 İZLE

Sarı-Kırmızılılar’ın Rams Park’ta Molde ile oynayacağı kritik maçın biletleri tükendi. Stadın büyük bölümünü kombine sahipleri oluştururken, diğer koltukların da kısa sürede alıcı bulduğu belirtildi. En ucuzu 500 TL olan biletler adeta kapış kapış satılırken, saat 22.00’de başlayacak Şampiyonlar Ligi Play-Off ikinci maçında Rams Park tribünleri tıklım tıklım dolacak. Cim Bom, Norveç’teki ilk mücadeleyi 3-2 kazanmıştı.

SELÇUKSPOR TV Galatasaray Molde CANLI İZLE

Yönetim, gelirleri yükseltmek adına önemli bir hamlede bulunmuş ve stattaki loca sayısını artırmaya karar vermişti. Bu doğrultuda Rams Park’ta yeni 15 loca için çalışmalar sürüyor. Stat personel yemekhanesinin kullanılmayan bölümü ve GS TV stüdyosu locaya çevriliyor. Galatasaray Yönetimi bu 15 locadan 70-80 milyon TL civarı gelir bekliyor. Böylelikle Cim Bom’un bu yılki toplam tribün geliri 800 milyon TL’ye ulaşmış olacak.

JUSTİN TV Galatasaray Molde CANLI İZLE

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında sahasında Molde’yi konuk edeceği karşılaşmada Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak’ın yardımcılıklarını ise Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik üstlenecek. Szymon Marciniak, 2022 Dünya Kupası Finali’ni yönetmişti.

KRALBOZGUNCU Galatasaray Molde CANLI İZLE

Sarı-Kırmızılılar, bugün gruplara kalması halinde ülke puanına da dev bir katkı vermiş olacak. Cim Bom, adını Şampiyonlar Ligi’nde gruplara yazdırırsa ülke puanına da bin bonus puan getirmiş olacak. Böylece Türkiye, ülke sıralamasında İskoçya’yı geçip, 9. sıraya yerleşecek.

MEKANBUDUR Galatasaray Molde CANLI MAÇI İZLE

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Molde mücadelesi öncesinde birtakım değerlendirmelerde bulundu. Başarılı hoca, hem oyun planları hem de hedefleri hakkında şunları söyledi: "Rakibimizi daha iyi tanıyoruz. İlk maça oranla bizde de Torreira’nın dönmesi, Tete’nin süre alması ve daha hazır hale gelmesi. Daha dolu bir kadroyla sahada olacağız. Daha güçlüyüz. Aslolan bizim gerçek oyunumuzu sahaya koymak. İlk maçtakinin daha iyisini yaparsak turu geçeriz. Heyecan duyuyoruz. Baskı da var. Hedefimiz gruplara girmek. Son iki seneye bakınca, Galatasaray’ın buna ihtiyacı var. 13. sırada ligi bitirmiş takım, sonraki sezon şampiyon oluyor ve Şampiyonlar Ligi’ne gidiyor. Bu çok değerli. Sadece Galatasaray için değil Türk futbolu için de önemli."

Kralbozguncu Galatasaray Molde maçı canlı izle

"Hem maddi hem manevi getiriler var. Bu sene kolay başlamadı. Çok kısa bir tatil bir kere oyuncular için... 2-2.5 haftalık arayla sezona başladık. Galatasaray, bizle birlikte birçok rekora imza attı. Amacımız Şampiyonlar Ligi’ne girmek. Türk futbolu için Şampiyonlar Ligi çok önemli. Galatasaray’ın genlerinde Avrupa ve Şampiyonlar Ligi vardır. Düşüncemiz bu. Şampiyonlar Ligi listesi verilene kadar transferleri tamamlamak istiyoruz. Galatasaray’a katkı sağlayacak oyuncular istiyoruz."

Fredrik Midtsjö: Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemem

Molde maçında son dakikalarda galibiyet golünü kaydeden Fredrik Midtsjö, basın toplantısında konuştu. Norveçli futbolcu, “Olabildiğince çok iyi çalışmaya, elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Son sezon, şahsi olarak en iyi sezonum değildi ama hocama hazır olduğumu göstermeye, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Benim için bu maçın ekstra özelliği var. Ben Rosenborg oyuncusuydum, Molde ile bir rekabet var. Eski bir Rosenborglu olarak Molde’yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istemem. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde olması da ayrıca bir mutluluk” dedi.

Aslantepe'de çifte bayram!

Teknik direktör Okan Buruk’un yönetiminde geçen sezon Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ve yeni döneme de oldukça iddialı giren Sarı-Kırmızılılar, hız kesmiyor. Şampiyonlar Ligi yolunda rakiplerini bir bir eleyen Cim Bom, son engeli geride bırakmayı amaçlıyor. Norveç’teki 3-2’lik ilk maçın rövanşında Rams Park’ta Molde’yi ağırlayacak olan Galatasaray, rakibini eleyip Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı hedefliyor. Bu önemli gün için Okan Buruk ve öğrencileri tüm hazırlıklarını yaparken, Galatasaray Yönetimi de taraftarına çifte bayram yaşatmak için düğmeye bastı. Yıldızlarla dolu olan kadrolarına bir önemli isim daha katmak için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos’la anlaşmaya yaklaşmıştı.

Stada gelecek mi; merak konusu!

Yıllık ücretten kapıyı 15 milyon Euro’dan açan ve son pazarlıkların ardından 10 milyon Euro seviyesine kadar inen İspanyol stoperle 1 artı 1 seneliğine büyük ölçüde anlaşılmıştı. Yönetim, son prosedürleri halledip Ramos’u maçın ardından resmen açıklamayı planlıyor. İngiltere Premier Lig devi Chelsea’den transfer ettikleri Hakim Ziyech’i Trabzonspor maçı sırasında tribüne getirip muhteşem bir tanıtım yapan yönetimin, Ramos’u da stada getirip getirmeyeceği merak konusu…


Anahtar Kelimeler: Taraftarium24 canlı bedava Taraftarium

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

27.1° / 20°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin