Tarih: 29.07.2024 11:03

Taşlıoba'ya Beş Kilometrelik Yol Müjdesi: Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sözünü Tutuyor

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Taşlıoba'nın ulaşım sorununu çözecek önemli bir müjde verdi. Akçaabat Erikli Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Taşlıoba Kurtdüzü Yayla Festivali’nde konuşan Başkan Genç, Taşlıoba yolunun beş kilometrelik kısmının bu yaz içinde tamamlanacağını duyurdu.

Başkan Genç, festivalde yaptığı konuşmada, Taşlıoba yoluyla ilgili verdiği sözleri unutmadan yerine getirdiklerini belirtti. "Siyasetçinin itibarı verdiği sözü tutmakla ölçülür," diyen Genç, "Bu sözü yerine getirmek için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmemizde sizlerin katkısı büyük, bu yüzden teşekkür ederim. Ankara'da bakanlarımızın ve Cumhurbaşkanımızın desteğiyle şehrimize çok güzel hizmetler yapacağız," ifadelerini kullandı. Genç, bu yaz içinde beş kilometrelik yolun altyapısının tamamlanacağını ve beton yolla Kurtdüzü’ne ulaşılacağını belirtti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de, yaylaların yaşam tarzlarının bir parçası olduğuna vurgu yaparak, “Güzel bir ortam hazırlamışlar burada. Büyükşehir Belediye Başkanımızın yol sorunlarına çözüm getireceğine inanıyorum. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum,” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —