Tarih: 24.01.2023 03:51

Tatvan’da sömestr şenliğinde çocuklar doya doya eğlenecek

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediyesi, sömestr tatilinde olan çocukların keyifli bir zaman geçirmeleri için Sömestr Tatili Şenliği düzenleyecek.

Tatvan Kültür Merkezinde düzenlenecek etkinliklerde tiyatro, çizgi film karakterleri ve müzikal eğlenceler ile çocuklar unutulmaz bir tatil yaşacak.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için birbirinden güzel etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, şu açıklamalarda bulundu. “Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl bu etkinliğimizin ilkini düzenlemiştik. Etkinliklerde beklenenin çok üstünde bir yoğunluk yaşanmıştı. Çocuklarımız bu yılki eğitim öğretimin ilk döneminde de yoğun bir tempoda çalıştılar ve karnelerini aldılar. Bizde sömestr tatilinde çocuklarımıza bu yılda güzel sürprizler hazırladık. 6 gün boyunca çocuklarımız için günde iki seans olmak üzere tiyatro, çizgi film karakterleri ve müzikal eğlencelerin olduğu program hazırladık. Tüm öğrencilerimizi ve ebeveynlerimizi Tatvan Kültür Merkez’nde sahnelecek festivale bekliyoruz.

26 Ocak Perşembe başlayacak olan çocuk tiyatrosu festivali, 31 Ocak Salı gününe kadar sürecek. Pijamaskeliler, Anatolian Sirki, Ali Baba’nın Çiftliği, Nasreddin Hoca ile Karagöz Hacivat, Pinokyo, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi gösterimlerinin olacağı etkinlikler Tatvan Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Etkinliklere katılmak isteyen aileler 23 Ocak Pazartesi gününden itibaren Tatvan Kültür Merkezinden ücretsiz bilet temin edebilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —