Tarih: 27.12.2023 10:31

TBMM Katip Üyesi Suiçmez: "Şehitlerimiz üzerinden siyaset yapılmamalı"

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen şehitleri rahmetle andı ve şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

Suiçmez, yaptığı yazılı açıklamada, "PKK terör örgütü tarafından hain bir saldırı sonucu şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Acımız bir nebze olsun dinmeden şehitlerimiz üzerinden siyaset yapanları, şehitlerimiz üzerinden seçim kampanyası başlatanları kınıyorum." dedi.

Suiçmez, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şehitlerimiz, vatanımız uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Şehitlerimizin ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.

Şehitlerimiz üzerinden siyaset yapılmamalıdır. Şehitlerimiz, bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını veren kahramanlardır. Onların aziz hatıraları üzerinden siyaset yapmak, şehitlerimize ve ailelerine saygısızlıktır.

'Askerlik yan gelip yatma yeri değildir.' diyen, şehide 'kelle' diyen, kozmik odaları FETÖ terör örgütüne teslim edip yüzlerce güvenlik mensubumuzun ölmesine neden olan bir gelenekten gelmediğimiz için şükrediyoruz.

Şehitlerimiz, bu vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden kahramanlardır. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —