Tarih: 21.09.2023 10:23

Teknofest İzmir'de Teknoloji ve Havacılık Dünyası İzmir'de Buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin havacılık, teknoloji ve uzay teknolojilerine olan ilgisini canlı tutan TEKNOFEST, İzmir'de gerçekleşecek olan etkinlik için geri sayıma başladı. 4-8 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir Gaziemir'de bulunan Gaziemir Havaalanı'nda düzenlenecek olan TEKNOFEST İzmir, her yaş ve meslek grubundan katılımcılara ücretsiz olarak açık olacak.

TEKNOFEST İzmir, teknoloji yarışmaları, sergiler ve bir dizi etkinliğin yer alacağı muhteşem bir organizasyon olacak. Katılımcılar, bu büyüleyici etkinlikte hem eğlenecekler hem de yeni teknolojileri ve inovasyonları keşfetme fırsatı bulacaklar.

Teknofest İzmir'de Neler Var?

TEKNOFEST İzmir'de, farklı kategorilerde düzenlenen teknoloji yarışmaları, havacılık ve uzay gösterileri, sergiler, konserler, söyleşiler ve birçok etkinlik yer alacak.

Teknofest İzmir'e Nasıl Katılabilirim?

TEKNOFEST İzmir, her yaş ve meslek grubundan katılımcılara ücretsiz olarak açık olacak. Katılımcılar, etkinlik web sitesi üzerinden online olarak kayıt yaptırabilecekler.

Teknofest İzmir'e Giderken Nelere Dikkat Etmeliyim?

TEKNOFEST İzmir, İzmir Gaziemir'de bulunan Gaziemir Havaalanı'nda düzenlenecek. Etkinlik alanına toplu taşıma araçları veya özel araç ile ulaşım sağlanabilir.

Teknofest İzmir'i kaçırmayın!

TEKNOFEST İzmir, teknoloji ve havacılık dünyasının en son gelişmelerini yakından görmek ve deneyimlemek isteyen herkes için muhteşem bir fırsat sunuyor. 4-8 Ekim 2023 tarihleri arasında İzmir Gaziemir'de gerçekleşecek olan TEKNOFEST İzmir'i kaçırmayın!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —