THY ücretsiz tahliye uçuşlarını uzattı
Türk Hava Yolları, Kahramanmaraş depreminden etkilenen illerden yapılan tahliye uçuşlarının ücretsiz olarak 1 Mart'a kadar devam edeceğini açıkladı.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından bölgeden tahliye uçuşları düzenleyen THY, tahliye uçuşlarının 1 Mart'ta kadar ücretsiz olarak devam edeceğini duyurdu.
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan THY, ″Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tahliye uçuşlarımız 1 Mart 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak devam edecektir. Tahliye sürecini kolaylaştırmak için havaalanına rezervasyon yaparak gelinmesi gerekir. Rezervasyonu olan yolculara öncelik verilecek olup boş yer kalması durumunda rezervasyonsuz yolcularımız da kabul edilecektir″ ifadelerini kullandı.
ℹ
— TK HelpDesk (@TK_HelpDesk) February 18, 2023
Yolcularımızın Dikkatine; pic.twitter.com/3RT0My2WzZ
Anahtar Kelimeler:
istanbul haberleri
istanbul gündem
istanbul son dakika
istanbul
Rize Ziraat Odası Başkanı Arslan" Beleşten Prof Oldular"

Denizli Acil Durum Hastanesi İçin Ulaşım Yolları Tamamlandı
Rizeliler İstanbul’daki Sıcak Evleri Rimer ’in İftarında Buluştu
Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı
Aydın Büyükşehir’den Davutlar’a 3,3 Milyon TL’lik Altyapı Yatırımı
Alvar Ailesinde Mart Ayı Hüzünle Anılıyor
Başkan Dökmeci’den Personeline Bayram Müjdesi: 5 Bin Liralık İkramiye
Sakarya’da Sağlık Camiası 14 Mart’ta İftarda Buluştu
Cizre’de Miniklerden Ramazan Dayanışması
Batman’da Üç Katlı Binada Yangın Paniği
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
