Tarih: 04.06.2023 12:36

TİSKİ açıkladı! Trabzon'da 24 saat sular Kesilecek!

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon su kesintisi olan yerler yayınlandı. Trabzon Su Ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 6 Haziran günü Trabzon'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu. Peki, Sular ne zaman, saat kaçta gelecek? İşte TİSKİ 6 Haziran Trabzon su kesintisi saatleri...

Trabzon'da Sular Neden Kesildi

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Kanuni Bulvarı Yenicuma-Boztepe Kavşağı arasında yer alan ana isale hattının yerinin değiştirilmesi nedeniyle Trabzon'da Su Kesintisi yaşanacak.

TİSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılacak bu çalışma nedeniyle; 6 Haziran Salı günü saat 08.00’den itibaren 24 saat süreyle belirtilen 58 mahallede planlı su kesintisi uygulanacak.

Su Kesintisinde Neresi Aranır?

Vatandaşlarımız, su kesintisi ile ilgili taleplerini Alo 153 üzerinden 7/24 TİKOM’a iletebileceklerdir.

Trabzon'da Su Kesintisi Yaşanacak Mahalleler

İşte su kesintisinden etkilenecek mahalleler:

Kaşüstü, Yalıncak, Bulak, Çilekli, Çimenli, Kavala, Pelitli, Konaklar, Kanuni, 1 ve 2 Nolu Bostancı, Kalkınma, Üniversite, Değirmendere, Sanayi, Kaymaklı, Çukurçayır, Kutlugün, İncesu, Dolaylı, Yeşilyurt, Esentepe, İskenderpaşa, Kemerkaya, Cumhuriyet, Yenicuma, Gazipaşa, Boztepe, Çarşı, Pazarkapı, Zafer, Ortahisar, Bahçecik, Beştaş, Çamoba, Yalı, Hızırbey, İnönü, Kurtuluş, Yenimahalle, Fatih, Yeşiltepe, 1,2 ve 3 Nolu Erdoğdu, Soğuksu, Aktoprak, Bengisu, Karşıyaka, Aydınlıkevler, 1 ve 2 Nolu Beşirli, Toklu, Akyazı, Gülbaharhatun, Akçakale ve Söğütlü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —