Tarih: 29.10.2023 12:11

TİSKİ Sınav Sonuçları Hakkında İddialar Ortaya Atıldı

Facebook Twitter Linked-in

Ortahisar Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, TİSKİ sınav sonuçlarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Zorlu, son günlerde kendisine TİSKİ sınav sonuçları ile ilgili haksızlık yapıldığına dair isimlerin verildiği bilgilerin ulaştığını ifade etti. Zorlu, özellikle operatör pozisyonu için belgesi olmadığı iddia edilen bir kişi ve makinayı yerinden kaldırmayı beceremediği iddia edilen bir diğer kişi hakkında açıklamalar beklediğini dile getirdi.

"Cumhuriyet Bayramı arifesinde kamuoyunu meşgul etmek istemedikleri için bilgileri paylaşmadıklarını" söyleyen Zorlu, şimdi ise arkadaşlarının ısrarı üzerine bu iddiaları dile getirdiğini belirtti.

Ayrıca, Zorlu, iddiaların resmi merciler tarafından doğrulanması veya çürütülmesi amacıyla TİSKİ yetkililerinden bir telefon beklediğini ifade etti. Meclis üyesi olarak bilgi almanın kendilerinin hakkı olduğunu belirten Zorlu, söz konusu iddiaların aydınlatılmasını istedi.

Zorlu, "Bize de birkaç gün önce geldi. Haksız yere kimseyi suçlamak istemem. Ama böyle bir gerçeklik varsa ve iddialar doğruysa, TİSKİ'nin hakkını savunacağım" dedi ve TİSKİ yetkililerini konuyu açıklığa kavuşturmaya çağırdı.

Bu iddiaların ardından, kamuoyunda TİSKİ sınav sonuçlarına dair yeni bir gelişme bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —