Tarih: 11.07.2023 18:01

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi,Başkan Metin'i Ziyaret Ederek Tarım ve Çevre Sorunları Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şube Başkanı Muhammet Pertek, 2. Başkan Fatih Özkan ve Yazman üye Mehmet Akif Ersoy, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Rize'nin tarım ve çevre sorunları ile ilgili konular ele alındı. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Pertek, Rize'nin ekolojik dengesini koruma konusunda birçok çalışmanın yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Ziyaret sırasında ayrıca, Rize'nin tarım potansiyelinin artırılması ve doğal kaynakların korunması için neler yapılabileceği üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başkan Rahmi Metin, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi yöneticilerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Rize'nin tarım ve çevre sorunlarının çözümü için her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Bu ziyaret, Rize'nin tarım ve çevre sorunlarının çözümü için atılacak adımların belirlenmesi açısından önemli bir adım niteliğinde oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —