Tarih: 18.10.2023 11:01

TOKİ, 42 İldeki 462 Arsayı Açık Artırmayla Satacak

Facebook Twitter Linked-in

Açık artırma, 1-2 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ve konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsalar peşin veya yüzde 35 peşinat ve 48 ay vadeyle sahibi olunabilecek. Bu fırsat, Türkiye genelinde yatırım yapmak isteyenler için önemli bir adım niteliği taşıyor.

Tahmin edilen bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 lira olan toplam 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki arsalar, çeşitli illerde bulunuyor. Bu iller şunlardır: Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova.

TOKİ'nin açık artırma müzayedesi, İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, teklifler "emlakmuzayede.com.tr" adresinden de online olarak verilebilecek.

Detaylı bilgilere ve teklif verme işlemlerine ulaşmak için "www.toki.gov.tr" ve "emlakmuzayede.com.tr" internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, her türlü soru ve bilgi için 0 212 608 15 00 numaralı telefondan da TOKİ'ye ulaşabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —