meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Tom Pay Nedir? Tom Pay Nasıl İptal Edilir?

Tom Pay, Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan BİM Birleşik Mağazalar AŞ tarafından kurulan bir elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketidir.

Tom Pay Nedir? Tom Pay Nasıl İptal Edilir?

Tom Pay, Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan BİM Birleşik Mağazalar AŞ tarafından kurulan bir elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketidir. Tom Pay, Hadi isimli alışveriş platformu ile entegre olarak çalışmaktadır. Tom Pay, kullanıcılarına aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır:

  • Elektronik para yükleme ve çekme
  • A101 marketlerinde ödeme
  • Hadi uygulamasında ödeme
  • Tom Bank kredisi

Tom Pay'e üye olmak için Hadi uygulamasından veya Tom Pay web sitesinden üyelik formunu doldurmak gerekmektedir. Üyelik formunu doldururken, kimlik bilgileri, iletişim bilgileri ve banka hesap bilgileri gibi bilgiler istenmektedir.

Tom Pay üyeliği, üyenin talebi üzerine iptal edilebilir. Tom Pay üyeliği iptal etmek için aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsiniz:

  • Hadi uygulamasından iptal: Hadi uygulamasında "Hesabım" sekmesine girin ve "Üyelik İptali" seçeneğine tıklayın.
  • Tom Pay web sitesinden iptal: Tom Pay web sitesinden "Üyelik İptali" sayfasına gidin ve gerekli bilgileri girin.
  • Çağrı merkezinden iptal: Tom Pay çağrı merkezini 0850 222 0 222 numaralı telefondan arayarak üyelik iptali talebinde bulunabilirsiniz.

Tom Pay üyeliği iptal edildiğinde, üyenin Tom Pay hesabındaki bakiyesi 3 iş günü içinde üyenin banka hesabına iade edilir.

Tom Pay üyeliği iptal edildiğinde, üyenin Tom Pay ile ilgili tüm hakları sona erer. Örneğin, üye A101 marketlerinde Tom Pay ile ödeme yapamaz, Hadi uygulamasında Tom Pay ile ödeme yapamaz ve Tom Bank kredisi kullanamaz.


1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi