Tarih: 01.04.2024 17:11

Trabzon, AK Parti'nin Güçlü Kalesi Olarak Yeniden İlan Edildi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti'nin Büyükşehir Belediyeleri arasında en yüksek oy oranına sahip olduğu il Trabzon oldu. Yüzde 51,48 oy oranıyla birinci sırayı alan Trabzon'u yüzde 50,42 oy oranıyla Erzurum takip etti.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın düzenlediği basın toplantısında konuşan İl Başkanı Sezgin Mumcu, son iki aylık süreçte tüm Trabzon'u ziyaret ettiklerini ve sandık aracılığıyla kendilerine layık gördüğü görevleri teslim ettiklerini belirtti. Mumcu, "Önümüzdeki süreçte tüm belediye başkanlarımızla Trabzon'a yakışır şekilde görevimizi yerine getirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Ahmet Metin Genç, halkın iradesinin sorgulanamayacağını vurgulayarak, "Trabzonluların yarıdan fazlası Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bize layık görmüştür. Bu iradenin bazı ilçelerde lehimize tezahür etmemesi konusunu da değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da elde ettikleri yüksek oy oranına rağmen daha iyi sonuç alınabileceğini ifade ederek, "Türkiye geneline baktığımızda Trabzon’da çok başarılı bir sonuç aldık" diye konuştu.

Milletvekili Vehbi Koç, güzel bir seçim kampanyası geçirmelerine rağmen arzu ettikleri başarıyı tam olarak elde edemediklerini dile getirerek, "Ancak Trabzon halkının kararına saygı duyuyoruz. Ahmet başkanımı tebrik ediyorum" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın ise her seçimden ders alınması gerektiğini belirterek, "Eksikliklerimizi parti içerisinde değerlendirip yolumuza devam edeceğiz. Büyükşehir'de aldığımız oy oranı için halkımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzon, AK Parti'nin güçlü desteğini bir kez daha arkasına alarak, önümüzdeki süreçte hizmetlerin daha da artacağına işaret ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —