Tarih: 29.11.2023 11:11

Trabzon Beşikdüzü'nde Kaybolan Gençler İçin Arama Çalışmalarına Ara Verildi

Facebook Twitter Linked-in

Deniz fenerinin bulunduğu bölgede dalgalara kapılan gençleri bulma çabalarına, Trabzon AFAD, Sahil Güvenlik, Büyükşehir Belediyesi, emniyet, jandarma, 112 Acil Sağlık ekipleri ve sivil toplum örgütü gönüllülerince katılım sağlandı.

Erzurum’dan gelen AFAD dalgıçlarının yanı sıra Sahil Güvenlik helikopterinin deniz yüzeyinde saha taraması yaptığı çalışmalarda, 30'u dalgıç toplam 75 personel görev aldı. Ancak, hava şartları nedeniyle karanlığın çökmesiyle birlikte arama çalışmalarına ara verildi.

Vali Aziz Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, bölgeye gelerek Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar ve yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Yetkililer, gençlerin aileleriyle de görüşerek destek ve başsağlığı dileklerini iletti.

Havanın kararmasıyla ara verilen arama çalışmalarına, yarın sabah yeniden başlanması planlanıyor. Bu zorlu süreçte, kaybolan gençlerin aileleri ve tüm arama kurtarma ekiplerine destek ve dayanışma mesajları iletiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —