Tarih: 03.09.2024 18:27

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Emrah Öztürk, Edirne Maratonu'nda Şampiyon Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı sporcusu Emrah Öztürk, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Edirne Maratonu'nda büyük bir başarıya imza attı. Öztürk, 10 kilometre koşusunda özel sporcular kategorisinde birinci olarak şampiyonluk kupasını ve madalyasını kazandı.

Edirne'de 650 atletin yarıştığı maratonda, 40 dakikalık etkileyici performansıyla rakiplerini geride bırakan Öztürk, hem kişisel hem de Trabzon Büyükşehir Belediyesi adına önemli bir başarı elde etti. Öztürk'ün bu başarısı, sadece kendi kariyeri için değil, aynı zamanda şehrin ve kulübün gururu oldu.

Yarış sonrası duygularını paylaşan Emrah Öztürk, "Bu başarımı, 3 yıl 7 ay önce kaybettiğim anneme ve tüm şehitlerimize armağan ediyorum. Ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediyesi sporcusu olarak katıldığım bu ikinci yarışmamı da kazanmanın gururunu yaşıyorum. Her zaman yanımda olan, spora ve sporcuya desteklerini esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum," ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Öztürk'ün başarısını büyük bir memnuniyetle karşıladığını belirterek, "Emrah Öztürk'ün uluslararası alanda elde ettiği bu büyük başarı, sadece onun değil, şehrimizin de başarısıdır. Kendisiyle gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz," dedi.

Bu büyük başarı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin sporculara verdiği desteğin bir kez daha önemli sonuçlar doğurduğunu ve sporun yaygınlaştırılması adına yapılan yatırımların doğru yolda olduğunu gösterdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —