Tarih: 30.09.2024 13:22

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversitelilere Sıcak Çorba Desteği

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde üniversite öğrencilerine yönelik sıcak çorba ikramlarını sürdürüyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi'nde kurulan çorba çeşmeleri, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Belediye tarafından hayata geçirilen projede, üniversitelerin açık olduğu dönemlerde sabah ve akşam saatlerinde öğrencilere ücretsiz sıcak çorba ikram ediliyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde saat 16.00’da, Trabzon Üniversitesi’nde ise saat 08.30’da başlayan ikramlar, özellikle sınav dönemlerinde farklı yiyeceklerle çeşitlendiriliyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, projeyle ilgili yaptıkları açıklamada, "Gençlerimizin ihtiyaçlarını gözeterek sosyal sorumluluk projelerimizi sürdürüyoruz. Onlara küçük de olsa katkı sunmayı amaçlayan bu projelerimiz, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Belediye olarak her zaman onların yanındayız ve bu tür projeleri artırarak devam ettireceğiz" ifadelerine yer verdi.

Projeden faydalanan öğrenciler ise, ücretsiz ve sıcak bir öğün sunduğu için belediyeye teşekkür ederek, uygulamanın devam etmesini dilediklerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —