Tarih: 27.10.2023 10:18

Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın'dan TBMM'de Flaş Cumhuriyet Çıkışı!

Facebook Twitter Linked-in

Aydın, Cumhuriyet Bayramı'nın Mustafa Kemal Atatürk'ten bağımsız bir şekilde kutlanmaya çalışılmasına dikkat çekti ve Türk milliyetçilerinin bu konuda kararlı olduklarını ifade etti.

Aydın, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, Mustafa Kemal Atatürk'ten bağımsız bir şekilde kutlamaya çalışan zihniyeti hayretle izliyorum. Cumhuriyet Bayramı'nı ve Atatürk'ün ilkelerini idrak edememiş olanların karşısında, Türk milliyetçileri olarak daima dimdik duracağız." dedi.

Milli bayramların gereken önemin görmediğini ifade eden Aydın, "Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yıkılan bir devletin enkazından genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini attığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na bugün gereken önem siyasi iktidar tarafından ne yazık ki verilmemiştir. Bizler Türk Milliyetçileri olarak Milli Bayramlara gereken önemi vermeyenlere, kutlamamak için bahaneler arayanlara karşı gururla ve daima Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamaya devam edeceğiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlık mücadelesinin sonunda kazandığı zaferin nişanesidir. Bunun bilincine sahip olmayanlar ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına anlamak istemeyenler karşısında Türk milletinin çelikleşmiş bileklerini bulacaktır." ifadelerini kullandı.

Yavuz Aydın'ın bu çıkışı, Cumhuriyet Bayramı'nın önemini ve değerini vurgulayan bir ses olarak dikkat çekti. Türk milliyetçilerinin, Cumhuriyet'in temel değerlerine sahip çıkmaya devam edeceği mesajı, siyasi arenada yankı buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —