Tarih: 09.06.2024 12:18

Trabzon Ortahisar Belediyesi, 'Evde Berberlik' Hizmetini Başlattı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Ortahisar Belediyesi, sosyal yardım alanında yeni bir adım atarak, bakıma muhtaç yaşlılara yönelik "Evde Berberlik" hizmetini başlattı. Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın öncülüğünde hayata geçirilen bu hizmetle birlikte yaşlılar, evlerinde ihtiyaç duydukları berber hizmetini alabilecekler.

Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmet kapsamında, bakıma muhtaç yaşlılara ev temizliği, yemek yapımı, alışveriş desteği gibi hizmetler zaten sağlanıyordu. Ancak yapılan güncellemeyle birlikte bu hizmetlere evde tıraş hizmeti de eklendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Kaya, yaşlıların günlük ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Artık yaşlılarımız, evlerinde kolaylıkla berber hizmeti alabilecekler. Onların daha rahat ve konforlu bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak için bu hizmeti başlattık." dedi.

Evde Berberlik hizmetinin, yaşlıların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediği belirtilirken, bu hizmetten faydalanmak isteyenlerin Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile iletişime geçebilecekleri bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —