Tarih: 02.08.2023 13:04

Trabzon Vakfıkebir'de MHP ve CHP’de ilçe başkanları aday olmayacakları açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleri sonrasında ortaya çıkan siyasi tabloda beklenen partilerde değişim rüzgârları başladı. MHP ve CHP’de ilçe başkanları aday olmayacakları açıklandı.

CHP -MHP Kongrelerinde Mevcut Başkanlar aday olmayacak

Geçtiğimiz günlerde Vakfıkebir CHP ilçe Başkanı Keskin 5 Ağustos’ta yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklayarak vatandaşların beklediği değişim rüzgarının başladığının sinyalleri gelirken MHP mevcut ilçe başkanının da aday olmayacağı belirtildi.


Gelen bilgiler doğrultusunda 17 Ağustos 2023 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe teşkilatında yapılacak olan Genel Kurul seçimlerinde Mustafa Aynacı başkan adayı olduğu öğrenildi.

Kongre 17 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak
Milliyet Hareket Partisi Kongre takvimine göre ilçe kongresi 17 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak. Vakfıkebir MHP’de tek liste ile seçime gidilmesi bekleniyor. Vakfıkebir MHP’de mevcut başkanın aday olmayacağı kongrede Genel Merkezin onayıyla Trabzon İl Başkanlığı tarafından Mustafa Aynacı ilçe başkan adayı olarak gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
MHP Trabzon İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda ilçelerimizde kongre sürecine giriyoruz. Kongre süreci için hazırlıklarımız devam ediyor. Yaklaşan kongre sürecinin partimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz denildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —