Tarih: 25.12.2023 13:20

Trabzon Valiliği'nde Önemli Ziyaret: Gençlik ve Spor Heyeti Vali Aziz Yıldırım'la Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Valiliği'nde önemli bir buluşma gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu liderliğindeki heyet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve beraberlerindeki isimlerle birlikte, Vali Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Heyet, valilik binasına gerçekleştirdikleri ziyarette, Trabzon'un gençlik ve spor alanındaki projelerini, planlarını ve başarı hikayelerini Vali Aziz Yıldırım ile paylaştı. Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Trabzon'un genç nüfusuna yönelik spor ve gençlik faaliyetlerine daha fazla destek verilmesi gerekliliğini vurgulayarak, Vali Yıldırım'a teşekkür etti.

Vali Aziz Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençlerimizin sporla buluşması, sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeleri bizim için önemli. Bu tür ziyaretler, şehrimizin gençlik ve spor alanındaki potansiyelini daha da güçlendirecek adımların atılmasına vesile oluyor. Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret sırasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan da Trabzon'daki gençlik ve spor faaliyetleriyle ilgili bilgiler sundular. Heyetin, bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu ziyaret, şehirdeki gençlik ve spor projelerine dair önemli adımların atılmasına vesile olması bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —