Tarih: 16.07.2024 09:49

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 15 Temmuz Anma Programında Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi'nde gerçekleştirilen programa Vali Yıldırım'ın yanı sıra eşi Güllühan Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, şehitlerimizin aileleri ve gaziler katıldı.

Vali Yıldırım, yaptığı konuşmada 15 Temmuz'un milletimizin demir gibi iradesi ile tankların ve namluların karşısında durduğu bir dönem olduğunu belirtti. Şehitlerimizin cesaretleri ve fedakarlıklarıyla vatanları için canlarını feda ettiklerini vurgulayan Vali Yıldırım, "Bu kahraman insanlar, ezan susmasın diye, bayrak inmesin diye, vatan bölünmesin diye mücadele ettiler. Rabbim bir daha bu millete böyle bir acı yaşatmasın" dedi.

Yemekte şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, masaları dolaşarak katılımcılarla sohbet etti.

Etkinlik, şehitlerimizin anısına yapılan dualarla son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —