Tarih: 16.07.2024 09:45

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 15 Temmuz Şehidi Sedat Kaplan'ın Kabrini Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde şehit edilen Sedat Kaplan'ın kabrini ziyaret etti. Yomra ilçesi Oymalı Mahallesi'nde bulunan şehidin kabri başında düzenlenen programa; Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, İl Müftüsü Selami Aydın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Mollaoğlu, Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, şehidimizin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Programda Sedat Kaplan için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar okundu. Vali Aziz Yıldırım, ziyaret sırasında şehidin ailesiyle yakından ilgilendi ve şehidin ruhu için yapılan dualara katıldı.

Vali Yıldırım, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "15 Temmuz şehitlerimiz her zaman dualarımızda ve kalbimizde yaşayacak. Sedat Kaplan gibi vatan için canını feda eden kahramanlarımızı unutmayacağız ve her zaman minnetle anacağız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —