Tarih: 03.02.2024 12:27

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Of İlçesini Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve diğer ilgililer tarafından karşılanan Vali Yıldırım, Of Çarşıbaşı Büyük Camisi’nde Cuma namazını kıldı ve namaz sonrası vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Yıldırım, vefat eden Of ilçe sakinlerinden Hasanbey Karataş’ın cenazesine katılarak ailesine taziyelerini iletti ve cenaze sonrasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Onlara işlerinde bol ve bereketli kazançlar diledi.

Of Kent Çarşısı ve Kapalı Otopark inşaatını inceleyen Vali Yıldırım, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Of Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Vali, hastaların genel durumu hakkında bilgi aldı ve Aile Destek Merkezi (ADEM) ürün satış yerini ziyaret ederek kadınları tebrik etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerine devam eden Vali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem ve İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ün eşlik ettiği ziyaretlerde Vali, ilçenin asayişi hakkında bilgi aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —