meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da Abart Egzoz Denetimi! Cezadan Kaçamadılar

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, abart egzozlu araçlara yönelik sıkı kontroller gerçekleştirildi.

Trabzon

Denetimler sonucunda 3 araç sahibi, çevreye zarar veren abart egzoz sistemleri nedeniyle para cezasına çarptırıldı.

Trafik ekipleri, çevreye yaydığı yüksek ses seviyesi ve olumsuz etkiler nedeniyle abart egzoz sistemlerine karşı önlem aldı. Yapılan incelemeler sonucunda araçlarda abart egzoz kullanıldığı kesinleşti ve bu durum 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 32/3 maddesi ile diğer ilgili maddelerine istinaden değerlendirildi.

Araç sahiplerine, abart egzoz kullanımının yasak olduğuna dair bilgilendirme yapıldıktan sonra 2918 sayılı KTK'nın ilgili maddelerine uygun olarak idari para cezası kesildi. Ayrıca, çevreyi rahatsız eden ve gürültü kirliliğine neden olan bu araçlar trafikten men edildi. Araç sürücülerinin ceza puanları da düşürüldü.

Trabzon'daki bu denetimler, trafik düzenlemelerine ve çevre korumaya verilen önemin bir yansıması olarak değerlendirildi. Abart egzoz kullanımının çevre sağlığına ve halkın huzuruna olumsuz etkileri göz önünde bulundurularak, ilgili kanun maddeleriyle uyumlu bir şekilde cezai yaptırımlar uygulandı.

Trafik ekipleri, gelecekte de çevre duyarlılığını koruyarak benzer denetimlerini sürdüreceklerini belirtirken, sürücülerin trafik kurallarına ve çevre dostu uygulamalara uymaları gerektiği vurgulandı.


1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi