Tarih: 03.08.2024 16:03

Trabzon'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, AK Parti'nin ülkeye hizmet sancağını vatanın dört bir yanında gururla dalgalandırmaya devam ettiği vurgulandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, "Türkiye Yüzyılı'nın inşası için çalışan, koşan, koşturan tüm dava arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum. Toplantımızın başta Trabzon’umuz olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum," ifadelerini kullandı.

Toplantıda, AK Parti'nin Trabzon'da ve ülke genelinde yürüttüğü çalışmalar ve projeler değerlendirildi. İl Başkanlığı yetkilileri ve partililer, Türkiye'nin geleceği için atılacak adımlar ve stratejiler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'ndaki toplantıya, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra partinin çeşitli kademelerinden temsilciler de katıldı. Toplantının, Trabzon ve Türkiye'nin genelindeki siyasi ve sosyal gelişmelere olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —