Tarih: 14.07.2024 11:12

Trabzon'da AK Parti Liderleri Şehir Yönetimi ve Gençlikle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti'nin üst düzey isimleri, Trabzon'da çeşitli temaslarda bulunmak üzere bir araya geldi. Programları kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Ahmet Kaya, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şehirde önemli ziyaretlerde bulundu.

Heyetin programı şu şekilde gerçekleşti:

Botanik Park Ziyareti: Doğal güzellikleriyle ünlü Trabzon Botanik Parkı'nı ziyaret ederek çevre düzenlemelerini incelediler.

Büyükşehir Belediyesi Ziyareti: Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile bir araya gelerek şehirdeki belediye hizmetleri hakkında bilgi aldılar.

Trabzon Valilik Ziyareti: Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ile görüşerek şehrin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

AK Parti İl Başkanlığı Ziyareti: AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek parti teşkilatıyla bir araya geldiler.

Atatürk Köşkü Gençlik ile Buluşma: Tarihî Atatürk Köşkü'nde gençlerle bir araya gelerek gençlik projeleri ve katılımcıların sorularını yanıtladılar.

Programları sırasında heyet, şehrin yerel yönetimi, gençlik ve çevre projeleri gibi konularda değerlendirmelerde bulundu ve halkın sorunlarını dinledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —