Tarih: 22.10.2023 10:20

Trabzon'da Amatör Sporun Önemi Yeniden Vurgulandı

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleşen 19. Olağan Genel Kurul'da Ali Düşmez, TASKK başkanlığına yeniden seçildi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, bu anlamlı göreve seçilen Düşmez ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Amatör sporun Trabzon için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Aydın, "Trabzon delegelerimizle buluşarak, amatör spor kültürünün Trabzon'da ne kadar önemli bir yere sahip olduğu hakkında sohbet ettik. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 19. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Ali Düşmez'e ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Burhan Cahit Erdem'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyor, Trabzon adına yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum." dedi.

Trabzon'un sporla iç içe bir şehir olarak öne çıktığını vurgulayan Aydın, bu etkinliğin Trabzon'un spor mirasına ve amatör sporun gelişimine katkı sağlamak adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Ali Düşmez ise tekrar seçilmenin gururunu yaşadığını ifade ederek, TASKK olarak amatör sporun desteklenmesi ve geliştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Trabzon'un sporun her dalında büyümeye devam etmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirten Düşmez, desteklerinden dolayı Yavuz Aydın'a teşekkür etti.

Amatör sporun, gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve sporla buluşmalarına olanak sağladığını söyleyen Düşmez, bu değerli etkinlikle gençlerin sporla daha fazla buluşmasını ve Trabzon'un spor mirasını canlı tutmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Trabzon'un sporseverlerine ve genç sporcularına umut veren bu buluşma, amatör spora verilen önemin altını bir kez daha çizdi. Ali Düşmez ve ekibinin yeniden göreve seçilmesi, Trabzon'daki amatör sporun daha da güçlenmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —