meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Trabzon'da, Avrasya Üniversitesi Öğretim üyesi alım ilanı yayımladı. İşte Başvuru şartları

Trabzon'da, Avrasya Üniversitesi personel alacak!

KARADENİZ 12.08.2023 15:35:00 0
Trabzon

HABER:GÜNEBAKIŞ 
Trabzon'da, Avrasya Üniversitesi Öğretim üyesi alım ilanı yayımladı. İşte Başvuru şartları.

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik Esasları ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz aylık yönünden “4857 sayılı İş Kanunu” hükümlerine tabi olarak Öğretim üyeleri alınacaktır.

Avrasya Üniversitesi Rektörlüğünden:


ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI

Başvuruda Gerekli Belgeler;

Profesörler: Başvurdukları bölümü belirten dilekçeleri, ekinde son altı ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, adli sicil kaydı olmadığına dair belge (e-Devlet) doçentlik belgesi ve diğer öğrenim belgeleri YÖK denklik belgesi (yurt dışından alınmış diplomalar için) İngilizce Dil belgesi (YÖKDİL/YDS ya da ÖSYM tarafından eşdeğer kabul edilen yabancı dil sınavı) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet basılı kopya ve 6 adet dijital kopya (USB) olarak gönderilecektir.

Doçentler: Üniversitelerarası Kurulun Doçentlik başvuruları için uygulamaya koyduğu asgari başvuru koşullarını sağlamış olmak koşulu ile başvurdukları bölümü belirten dilekçe, özgeçmiş, doçentlik belgesi onaylı sureti ile diğer öğrenim belgeleri, İngilizce Dil belgesi (YÖKDİL/YDS ya da ÖSYM tarafından eşdeğer kabul edilen yabancı dil sınavı) nüfus cüzdan örneği ile 2 (iki) adet fotoğraf, adli sicil belgesi olmadığına dair belge (e-devlet) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet basılı kopya ve 4 adet dijital kopya (USB) olarak gönderilecektir.

Doktor Öğretim Üyeleri : Başvurdukları kadroyu ve yabancı dilini belirten dilekçe, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının onaylı örnekleri ile varsa ÜDS veya KPDS sonuç belgelerini, özgeçmiş, İngilizce Dil belgesi (YÖKDİL/YDS ya da ÖSYM tarafından eşdeğer kabul edilen yabancı dil sınavı) nüfus cüzdan örneği ile 2 (iki) adet fotoğraf, adli sicil belgesi olmadığına dair belge (e-Devlet) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet basılı kopya ve 4 adet dijital kopya (USB) olarak gönderilecektir.

Doçent veya Profesör kadrolarına başvuracak adayların aranan kriterler başlığında belirtilen alanlarda Doçentlik belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Öğrenim belgesini yurt dışından almış olanların denkliğinin Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gerekmektedir.

Başvurular bu ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, Avrasya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile yapılacaktır.

Bölüm:Ünvan:Kadro Sayısı:Aranan Nitelik:
Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce)Profesör1Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyokimya, Biyomühendislik, Biyoloji alanlarından birinden lisans mezunu olup, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyokimya, Biyomühendislik, Biyoloji (Anabilim dalı: Botanik, Mikrobiyoloji veya Moleküler Biyolojiden biri) alanlarından birinde doktora yapmış olmak. (Yabancı Dil Puanı : 85 ve üzeri)
Doçent1  
Doktor Öğretim Üyesi3  
İngiliz Dili ve EdebiyatıProfesör1Mütercim ve Tercümanlık, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Çeviribilim alanlarından birinden doktora mezunu olmak.
Doçent1  
Doktor Öğretim Üyesi3  
PsikolojiProfesör1Psikoloji lisans mezunu olup, Psikoloji ile ilgili alt dallardan (Klinik Psikoloji, Gelişim Psikolojisi vb.) birinde doktora yapmış olmak veya Tıp Fakültesi mezunu olup Psikiyatri alanında uzmanlığını almış olmak.
Doçent1  
Doktor Öğretim Üyesi3  
Mütercim ve Tercümanlık (İngilizce)Profesör1Mütercim ve Tercümanlık, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Çeviribilim alanlarından birinden doktora mezunu olmak.
Doçent1  
Doktor Öğretim Üyesi3  
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ   
Bölüm:Ünvan:Kadro Sayısı:Aranan Nitelik:
Çocuk GelişimiProfesör1Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Çocuk Sağlığı ve Eğitimi alanlarından birinde doktora yapmış olmak veya Özel Eğitim, Eğitim Bilimleri, Klinik Psikoloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Doçent1  
Doktor Öğretim Üyesi3  
Beslenme ve DiyetetikProfesör1Doktorasını Beslenme Bilimleri, Diyetetik, Toplu Beslenme veya Toplum beslenmesi Anabilim dallarından birinde yapmış olmak veya Tıp Fakültesi mezunu olup uzmanlığını Gastroenteroloji veya Endokrinoloji ve Metabolizma alanlarından birinde yapmış olmak.
Doçent1  
Doktor Öğretim Üyesi3  
Fizyoterapi ve RehabilitasyonProfesör1Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Mezunu olup, doktorasını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında yapmış olmak veya Tıp Fakültesi mezunu olup uzmanlığını Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında yapmış olmak
Doçent1  
Doktor Öğretim Üyesi3  
HemşirelikProfesör1Hemşirelik lisans mezunu olup Hemşireliğin alt dallarından birinde (Psikiyatri Hemşireliği, İç Hastalıkları Hemşireliği, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Hemşirelik Esasları ve Yönetimi, Halk Sağlığı Hemşireliği vb. ) doktora yapmış olmak.
Doçent1  
Doktor Öğretim Üyesi3  
EbelikProfesör1Ebelik ya da Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak veya Tıp Fakültesi lisans mezunu olup Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlığını almış olmak.
Doçent1  
Doktor Öğretim Üyesi3  
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU   
Bölüm:Ünvan:Kadro Sayısı:Aranan Nitelik:
AnesteziDoktor Öğretim Üyesi3Tıp Fakültesi mezunu olup, uzmanlığını Anesteziyoloji ve Reanimasyon dalında yapmış olmak.
Tıbbi Görüntüleme TeknikleriDoktor Öğretim Üyesi2Tıp Fakültesi mezunu olup, uzmanlığını Radyoloji dalında yapmış olmak.
İlk ve Acil YardımDoktor Öğretim Üyesi2Tıp Fakültesi mezunu olup, Genel Cerrahi veya Acil Tıp alanlarından birinde uzmanlığını yapmış olmak ya da Hemşireliğin alt dallarından birinde doktora yapmış olmak.
Eczane HizmetleriDoktor Öğretim Üyesi2Eczacılık lisans mezunu olup Eczacılık alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ya da Kimya, Farmakoloji, Farmasotik Kimya, Farmakoloji, Farmasötik Kimya, Farmakognozi, Analitik Kimya, Organik Kimya, Anorganik Kimya dallarından birnde doktora yapmış olmak.
Tıbbi Laboratuvar TeknikleriDoktor Öğretim Üyesi1Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ   
Bölüm:Ünvan:Kadro Sayısı:Aranan Nitelik:
İnşaat MühendisliğiProfesör2Yapı, Hidrolik, Geoteknik, Ulaştırma, Mekanik, Yapı İşletmesi veya Yapı Malzemesi alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Doçent2  
Doktor Öğretim Üyesi3  
Bilgisayar MühendisliğiProfesör2Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Yazılımı veya Bilgisayar Donanımı ya da Yazılım Mühendisliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Doçent2  
Doktor Öğretim Üyesi3  
MimarlıkProfesör2Mimarlık lisans mezunu olup mimarlık ile ilgili bir alanda doktora yapmış olmak.
Doçent2  
Doktor Öğretim Üyesi3  
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ   
Bölüm:Ünvan:Kadro Sayısı:Aranan Nitelik:
Spor YöneticliğiProfesör2Spor Yönetim Bilimleri, Spor Yönetimi, Rekreasyon, Spor Bilimleri, Yönetim Bilimleri, Beden Eğitimi ve Spor, Kamu Yönetimi alanlarından birinde doktora yapmış olmak
Doçent2  
Doktor Öğretim Üyesi3  
RekreasyonProfesör2Rekreasyon, Rekreasyon Yönetimi, Spor Yönetimi, Beden Eğitimi ve Spor, Egzersiz/Spor Bilimleri, alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Doçent2  
Doktor Öğretim Üyesi3  
İLETİŞİM FAKÜLTESİ   
Bölüm:Ünvan:Kadro Sayısı:Aranan Nitelik:
Görsel İletişim TasarımıProfesör2Medya Çalışmaları, Grafik Tasarım, Radyo Televizyon ve Sinema alanlarından birinde doktora mezunu olmak.
Doçent2  
Doktor Öğretim Üyesi3  
Yeni Medya ve İletişimProfesör2Medya Çalışmaları, Grafik Tasarım, Radyo Televizyon ve Sinema, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Medya ve İletişim Çalışmaları alanlarından birinde doktora mezunu olmak.
Doçent2  
Doktor Öğretim Üyesi3  
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU   
Bölüm:Ünvan:Kadro Sayısı:Aranan Nitelik:
Gastronomi ve Mutfak SanatlarıProfesör2Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında doktora yapmış olmak veya Gıda Mühendisliği lisans mezunu olup Gıda Teknolojisi veya Gıda Bilimleri alanında doktora yapmış olmak.
Doçent2  
Doktor Öğretim Üyesi3  
Başvuru AdresiAvrasya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Pelitli Mahallesi Olimpiyat Bulvarı No:35/A (Pelitli Yerleşkesi) Ortahisar/TRABZON
Telefon: 0 462 334 05 50 Personel Daire Başkanlığı Dahili : 1217
  

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim