Tarih: 23.10.2023 10:40

Trabzon'da Filistin İçin Oturma Eylemi Düzenlenecek

Facebook Twitter Linked-in

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek ve dünya kamuoyunu bu konuda duyarlılığa çağırmak için gerçekleştirilecek etkinlik 23, 24 ve 25 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Filistinli Kadınlar Dayanışma İnisiyatifi, sessiz oturma eylemini 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecek. Eylemler, öğle namazının ardından İskender Paşa Camii önünde gerçekleştirilecek.

Filistinli Kadınlar Dayanışma İnisiyatifi, yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı: "Mazlumların sesi olmak için sizi bekliyoruz. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları savunmasız sivilleri, kadınları ve çocukları hedef alıyor. Zulme sessiz kalmamak için tüm kadınları oturma eylemine bekliyoruz."

Eylemin amacı, Filistin'e yönelik yaşanan olayları dünya kamuoyuna duyurmak ve destek sağlamak. Katılımcılar, sessiz oturma eylemi ile Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekmeyi ve uluslararası arenada bu konuya dikkat çekmeyi hedefliyor.

Trabzon'da gerçekleştirilecek bu oturma eylemi, Filistin'deki son gelişmeleri dünya gündemine taşımak ve barışçıl bir şekilde dayanışma göstermek isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —