Tarih: 30.07.2023 13:31

Trabzon’da kentsel dönüşüm çalışmaları üzerinden kıyaslama yapılmaya başlandı!

Facebook Twitter Linked-in

Rize, Diyarbakır, Van’dan özellikle havalimanı üzerinden şehirlerini Trabzon ile kıyaslayan açıklamalar gelirken, yeni bir kıyas konusu da gündeme geldi. ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyunlu, Trabzon’daki kentsel dönüşüm ile Rize’deki kentsel dönüşüm çalışmalarını karşılaştırdı.  

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Yenicuma Mahallesi’nden fotoğraflar paylaşan Başkan Recep Ali Karakoyunlu, “Burası Trabzon - Yenicuma mevkiinden geçen yeni çevre yolu, tarihi bir bina ve çok eski olmayan bir cami yıkılmayıp, yapılan yeni yol bu iki yapıya uyduruldu. Karayolları Genel Müdürlüğünü, Trabzon Büyükşehir Belediyesini tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE EN BAŞARILI İL TRABZON’MUŞ

Trabzon’un kentsel dönüşümde Karadeniz’in en başarılı ili olduğunu da savunan Başkan Recep Ali Karakoyunlu, “Son dönemde hemen hemen üç mahallesini tamamen kentsel dönüşüme sokan, bu konuda Karadeniz en başarılı ili olan Trabzon’u kutluyorum. Bu fotoğrafı görünce, memleketim Rize’de boşu boşuna yıkılan ve halen hiç bir yol projesi yapılmayan tarihi Rize orta camisi aklıma geldi.  Yıkmak en kolayı…” açıklamalarında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —