Tarih: 03.08.2023 15:26

Trabzon'da Onlarca Mahallede Su Kesintisi Yaşanacak

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon su kesintisi olan yerler yayınlandı. Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 3 Ağustos günü Trabzon'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu. Su kesintileri Düzköy, Arsin ve Ortahisar ilçelerinde bugün belirli saat aralığında etkili olacak.

Peki, Sular ne zaman, saat kaçta gelecek? İşte TİSKİ 3 Ağustos Trabzon su kesintisi saatleri!

Trabzon Ortahisar Elektrik Kesintisi

Trabzon Ortahisar su dağıtımı ve faturalandırılması görevini üstlenen Tiski tarafından yapılan açıklamaya göre Ortahisar'de 3 Ağustos 2023 Perşembe günü su kesintisi var. Su kesintisi için son dakika gelişmelerini "Su Arızası :Trabzon Ortahisar - 3.08.2023" başlıklı haberimizde paylaşıyoruz. İşte 3 Ağustos 2023 Perşembe Ortahisar Tiski su kesintisi programı.

 

Arsin Su Kesintisi

TİSKİ resmi sitesi üzerinden 03 Ağustos 2023 gününe ait Trabzon su kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Arsin'in bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara su verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Sular ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Arsin TİSKİ su kesinti programı listesi!

Düzköy Su Kesintisi

Düzköylülerin suları ne zaman gelecek? Tiski Trabzon Düzköy'de 03 Ağustos 2023 gününde yaşanan su kesintisi detaylarını içermektedir. Düzköy'ün 1 mahallesini etkileyen su arızası için detaylar haberimizde. Tiski'nin su kesintileri için yaptığı açıklamada Düzköy 3 Ağustos 2023 Perşembe tarihli su arızalarının tahmini başlangıç ve bitiş saatleri belli oldu. Arıza ne kadar sürer? Neden olmuştur? Düzköy'e ait kesintilere de ulaşılabilir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —