Tarih: 29.07.2023 12:24

Trabzon'da Saatler Sürecek Elektrik Kesintisi

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon elektrik kesintisi Çoruh elektrik kesintisi listesi ile araştırılıyor. Çoruh Elektrik Dağıtım Şirketi'nden (ÇEDAŞ) yapılan açıklamaya göre 30 Temmuz günü Trabzon'un çeşitli ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. 

Trabzon'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek, Trabzon'da elektrik ne zaman gelecek? Trabzon güncel elektrik kesintileri haberimizde…

Trabzon Ortahisar Elektrik Kesintisi

Çoruh Edaş elektrik arıza haberlerine bir yenisi daha eklendi. 30 Temmuz 2023 tarihli Trabzon elektrik kesintisi haberimiz, Ortahisar ilçesini ilgilendiriyor. 7 saatlik kesintiden bazı bölgeler etkileniyor. Çoruh Edaş elektrik arızasından Sevimli mahallesi ile birlikte etkilenen 3 mahalle gözüküyor.

Yomra Elektrik Kesintisi

Çoruh edaş resmi sitesi üzerinden 30 Temmuz 2023 Pazar gününe ait Trabzon elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı. Buna göre Yomra'nın bazı mahallelerinde belli bir saat diliminde çalışma yürütüleceğinden vatandaşlara elektrik verilemeyecek olduğu bildirildi. Vatandaşlar internet aracılığı ile "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularının yanıtını araştırmaya devam ediyor. İşte Yomra Çoruh edaş elektrik kesinti programı listesi!

Şalpazarı Elektrik Kesintisi

Trabzon Şalpazarı elektrik dağıtımı ve faturalandırılması görevini üstlenen Çoruh edaş tarafından yapılan açıklamaya göre Şalpazarı'de 30 Temmuz 2023 günü elektrik kesintisi var. Elektrik kesintisi için son dakika gelişmelerini "Trabzon-Şalpazarı 30-07-2023 Pazar Elektrik Kesintisi Haberi" başlıklı haberimizde paylaşıyoruz. İşte 30 Temmuz 2023 Şalpazarı Çoruh edaş elektrik kesintisi programı.

Sürmene Elektrik Kesintisi

Sürmene için elektrik kesintisi haberlerinde çoruh edaş tarafından yayınlanan kesinti bilgilerine göre 30 Temmuz 2023 tarihinde 4 saatlik bir elektrik erişim sorunu yaşanabilir. Trabzon'da yaşanan elektrik kesintileri için Çoruh edaş'ın Sürmene 30 Temmuz 2023 tarihli elektrik kesintisi başlangıç ve bitiş saatleri haberin detaylarında.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —