Tarih: 11.07.2024 10:51

Trabzon'da Santa Harabeleri'ne Yeni Yol: Konfor ve Güvenlik Arttı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, turizm açısından büyük önem taşıyan Santa Harabeleri'ne giden yolun asfalt kaplama çalışmasını tamamladı. Bu yenileme çalışması, bölgenin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi hedefliyor.

Santa Harabeleri'ne ulaşımı sağlayan yolun Arsin ilçesi Yanbolu Vadisi’nden başlayarak turizm destinasyonuna kadar uzanan bölümlerinde yapılan asfalt kaplama ve yol çizim çalışmalarıyla sürücülerin güvenliği artırıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Trabzon'un eşsiz güzelliklerini daha da erişilebilir hale getirmek istiyoruz. Yapılan bu çalışmalarla hem turistlerimizin hem de şehrimizin değerli vatandaşlarının konforunu artırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Santa Harabeleri'ne giden yolun asfaltlanmasıyla ilgili memnuniyetini dile getiren Dumanlı Köyü Muhtar Azası Kenan Polat ise, "Bu yol önceden toz topraktan geçilmiyordu. Yapılan asfaltlama çalışmasıyla birlikte büyük bir konfora kavuştuk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'e mahallemiz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —