Tarih: 23.09.2024 20:15

Trabzon'da Taşkınlardan Etkilenen İlçelerde Çalışmalar Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'da meydana gelen sağanak yağışların ardından Yomra, Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerinde yaraların sarılması için Bölge Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma yürütüyor. Bölge Müdürü Fatih Kişi, çalışmaların sürdüğü ilk noktayı Arsin ilçesi olarak belirleyerek, burada belediye başkanı Hamza Bilgin ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bölge Müdürü Kişi, Sürmene, Araklı ve Yomra ilçelerinde de devam eden makinalı çalışmaları gözlemleyerek, işlerin son durumunu değerlendirdi. İncelemeleri sırasında kurum amirleri ve muhtarlarla istişarede bulunarak, derelerde yoğun bir çalışma yürüten personel ile de öğle yemeğinde bir araya geldi. Kişi, taşkından etkilenen tüm ilçelerde görev yapan personellere kolaylıklar diledi.

Bölge Müdürlüğü, Yomra, Arsin, Araklı ve Sürmene'deki çalışmaları 122 personel, 94 iş makinesi ve çeşitli ekipmanlarla sürdürmektedir. Yapılan makinalı çalışmalar, olumsuz hava koşulları ve zararları tamamen giderilene kadar devam edecek. DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Trabzon'daki afet sonrası hızlı ve etkili müdahaleleri ile dikkat çekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —