Tarih: 21.08.2024 15:31

Trabzon’da TİSKİ’den Rekor Altyapı İmalatı: 4 Ayda 94 Bin Metreyi Aştı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), Trabzon’un altyapısını güçlendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sağlıklı içme suyu ve sağlam altyapı hedefiyle yürütülen projelerde, TİSKİ, son dört ayda gerçekleştirdiği imalatlarla rekor kırdı.

4 Ayda 94 Bin 706 Metre İmalat

TİSKİ Genel Müdürlüğü, kendi imkânlarıyla dört ayda 46 bin 379 metre içme suyu hattı ve 3 bin 327 metre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirdi. Devam eden ihaleli projelerle birlikte toplamda 94 bin 706 metre uzunluğunda içme suyu ve kanalizasyon hattı döşendi. Ayrıca, il genelinde 139 içme suyu deposunun temizliği de başarıyla tamamlandı.

18 İlçeye Eşit Hizmet Vurgusu

Trabzon’un 18 ilçesine eşit şekilde hizmet sunma misyonunu vurgulayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TİSKİ’nin dört aylık süreçte rekor düzeyde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştirdiğini belirtti. Başkan Genç, “TİSKİ, halkımıza doğrudan dokunan hizmetler sunan önemli bir kuruluşumuzdur. ‘Halka hizmet, Hakk’a ibadettir’ anlayışıyla çalışan tüm TİSKİ personeline teşekkür ediyorum,” dedi.

Hizmetler Artarak Devam Edecek

TİSKİ’nin başarılarının yanı sıra, Trabzon’da dev içme suyu projelerinin de devam ettiğini belirten Başkan Genç, “Sağlıklı kent, temiz su ve sağlam altyapı hedefiyle başlattığımız projelerimiz sürüyor. İlçelerimizde yürütülen grup içme suyu projeleri ve büyük kapasiteli içme suyu arıtma tesisi inşa çalışmalarımızın son aşamasına geldik. Aynı kararlılıkla altyapı yatırımlarımızı şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. Görev süremiz boyunca hizmetlerimizi artırarak Trabzon halkının hizmetine sunacağız,” ifadelerini kullandı.

TİSKİ’nin Trabzon genelinde yürüttüğü bu kapsamlı çalışmalar, şehrin geleceğini sağlam temellere oturtma hedefinin önemli bir parçası olarak dikkat çekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —