Tarih: 11.08.2023 15:38

Trabzon'da Yorgun Mermiye Kurban Giden Acılı Babadan Çağrı!

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon'da bahçede başına yorgun mermi isabet etmesi sonrası hayatını kaybeden 15 yaşındaki Emir Yuşa Atıcı'nın babası, acı olayın yol dönümünde açıklamalarda bulundu.

Oğlunun kaybettiği olayı bir kez daha hatırlayan acılı baba Mustafa Atıcı, "2 sene önce bu gün çocuğumuz can çekişiyordu, öldü. Havaya neden mermi sıkılır? Neden bu insanlar bunu yapıyor? Bugün burada olmamızın amacı hem çocuğumuzu anmak hem de farkındalık sağlamak" dedi.

Trabzon Bu Vakalarda İlk Sırada

İstendiğinde bu gibi acı olayların önüne geçildiğini aktaran Mustafa Atıcı, "Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında bir tane vaka yaşanmadı. Bunu sağladık. İstediğimizde oluyormuş gördük. Trabzon bu vakalarda ilk sırada. Havaya mermi atmayın. Ben evladımı kaybettiğimde Kerem Can yavrumuzu babası bize üzülüyordu. Bir sene sonra onun başına geldi. Yarın sizin başınıza gelmeyeceğini kimse bilemez. Kimsenin can güvenliği yok. Bireysel silahlanma ile ilgili yasalar çıkarılmalı" dedi.

"Benim yavrumu sivil terörist şehit etti"

Bu tür olayların failleri için yorumda bulunan acılı baba, "Bu kişiler cinayetten yargılanmalı. Eren Bülbül'ü PKK'lı terörist şehit etti, benim yavrumu sivil terörist şehit etti. Oğlumun katilini tanıyanlara sesleniyorum. Bir gün bunun hesabını vereceksiniz. Kimin yaptığını söyleyin. Bizim de acımız biraz dinsin. Başka Emirler ölmesin. Lütfen yapmayın." ifadelerini kullandı.

Konuşması sonrası evladının acısını tekrar hatırlayan baba fenalaşırken, çevredekilerin yardımıyla kendine geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —