Tarih: 21.10.2024 11:04

Trabzon'da Zabıta Ekiplerinden Denetim: 30 İşletmeye Uyarı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Ortahisar ilçesinde faaliyet gösteren 30 nargile salonu ve kafeyi denetledi. Denetimlerde eksiklikleri tespit edilen işletmelere gerekli uyarılar yapıldı.

Trabzon genelinde işyeri denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Ortahisar Tarım İlçe Müdürlüğü ile iş birliği içinde çalışarak, Kalkınma ve Beşirli mahalleleri ile Meydan bölgesinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Şehrimizin en işlek ve en kalabalık mahallelerinde, paydaş kurumlarımızla denetim gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımızın Trabzon İletişim ve Koordinasyon Merkezi’nin (TİKOM) Alo 153 hattına şikayetlerini bildirmelerini rica ediyoruz” denildi.

Zabıta ekiplerinin denetimlerinin aralıksız olarak devam edeceği bildirildi. Bu tür denetimlerin, halk sağlığını korumak ve işletmelerin hijyen standartlarına uygunluğunu sağlamak adına büyük önem taşıdığı vurgulandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —