Tarih: 23.09.2023 11:06

Trabzonlu Siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu: "Kemal Kılıçdaroğlu Pusu Kurdu"

Facebook Twitter Linked-in

Ağıralioğlu'nun açıklamaları dikkat çekiciydi.

İYİ Parti'nin seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulunan Yavuz Ağıralioğlu, partisinin seçimlerdeki performansı ve iç dinamiklerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ağıralioğlu, "İYİ Parti bu mevzuda zaten kaybedileceğine dair bir siyasi kurgusu vardı ve zaman zaman da dillendiriyordu. Bu kadar derdi, problemi olan memlekette siyaset, memlekete umut olabilme kürsüsüdür. Bunlar dururken başımıza ne geldiğini konuşmayı ben hürmetsizlik sayarım. Olanı, olması muhtemel olanı ben seçimden önce konuştum. Siyasetçiler haklı çıkmayı severler, bu kadar derdin olduğu şartlarda 'ben demiştim' demek beni mutlu etmiyor. Keşke ben mahçup olsaydım." ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu ayrıca, CHP'deki bazı siyasetçilerin kendilerini eleştirmek yerine AK Parti ve MHP'ye zarar verebileceklerini iddia ettiği bir kapasite geliştirdiğini belirtti. "CHP'deki arkadaşlar, onlar bizi ve iddiamızın gücünü değil, bizim AK Parti ve MHP'ye zarar verebilme kapasitemizi sevdiler." diyen Ağıralioğlu, bu durumun muhalefeti olumsuz etkilediğini vurguladı.

Ağıralioğlu ayrıca, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde bulunarak, "5 yıllık emeklerimize Kemal Bey pusu kurdu." dedi ve İYİ Parti'nin kaybetme endişesine yönelik yapılan küfürlerden bahsetti.

İYİ Parti'nin iç dinamikleriyle ilgili de konuşan Ağıralioğlu, Meral Akşener'in adaylık konusundaki itirazlarını anlattı ve "İYİ Parti gören oldu ama engelleyemeyen oldu, bu yüzden İYİ Parti zarar etti." şeklinde konuştu.

Son olarak, Ağıralioğlu, muhalefetin seçim sürecinde her şeyi mübah görmesinin doğru olmadığını savundu ve "Kazanmak için her şeyi mübah görme ilkesizliğe yol açıyor." dedi.

Yavuz Ağıralioğlu ayrıca, kendisine İYİ Parti ve Cumhur İttifakı'ndan teklif gelip gelmediği sorusuna, "Resmi hiçbir teklif almadım, ancak dolaylı olarak bu tür temennilerin olduğunu duyuyorum." şeklinde yanıt verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —