Tarih: 25.01.2024 12:28

Trabzonspor, Rize'de Moral Bulmayı Hedefliyor

Facebook Twitter Linked-in

Ligde sahasında oynadığı son karşılaşmada Galatasaray karşısında 5-1'lik tarihi yenilgilerinden birini alan bordo-mavililer, Çaykur Rizespor önünde kazanarak moral bulmak istiyor.

Çaykur Didi Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk, yönetecek. Trabzonspor ligde 22 haftaya 37 puanla 3. sırada, Rizespor ise 32 puanla 5. sırada girdi.

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu forma giyemeyecek.

Öte yandan Orsic ve Denswil'in sakatlıkları sürerken, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok ise geçen hafta kadro dışı bırakılmışlardı.

Çaykur Rizespor'da ise ülkesinin milli takımından sakat dönen Alikulov ile sakatlığı bulunan Laine, kadroda yer alamayacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda sakatlanan Olawoyin'in durumu ise bugün netlik kazanacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, "Bu maçı unutup, en kısa zamanda toparlanmamız gerekiyor. Rizespor maçı bizim için önemli bir fırsat. Kazanarak moral bulmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, "Trabzonspor, ligin en iyi takımlarından biri. Ancak biz de iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Evimizde oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Trabzonspor, Rizespor karşısında kazanarak moral bulmak ve şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —