Tarih: 11.02.2024 13:16

Trabzonspor Stadyumu Yanına Şehir Hastanesi Yapılmasına İlişkin Tartışma Alevlendi

Facebook Twitter Linked-in

TBMM Genel Kurulu'nda konuyu gündeme taşıyan Aydın, özellikle maç günlerinde yaşanabilecek olan trafik sıkışıklığı ve acil hasta durumlarında yaşanabilecek aksaklıklara dikkat çekti.

Trabzonspor'un maçlarının oynandığı Akyazı körfezine inşa edilen stadyumun hemen yanına başlanan şehir hastanesi inşaatı, milletvekili Aydın'ın eleştirilerine maruz kaldı. Yoğun trafik ve maç saatine denk gelen acil hastalık durumlarının göz önünde bulundurulması gerektiğini belirten Aydın, bu projenin planlı ve programlı olmadığını vurguladı.

Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Maç günlerinde yoğun bir trafik oluşurken stadyumun yanına hastane inşaatı yapmak hangi aklın ürünüdür? Maç saatine denk gelen acil bir hasta ambulansta hayatını kaybederse bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Bu nasıl bir stratejidir?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Plansız ve programsız yapılan her icraatin Trabzonlu hemşehrilerine eziyet ve zulüm olarak geri döndüğünü ifade eden Aydın, projenin yeniden değerlendirilmesi ve alternatif çözümler üzerinde durulması gerektiğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —