Tarih: 24.05.2023 12:42

Trabzon’un Milletvekilleri Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için destek istiyor

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın ve CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Millet İttifakı’nın temsilcileriyle birlikte ilçelerde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı  ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için destek istiyor. 

Aydın Vakfıkebir'i Ziyaret Etti

Vakfıkebir ve Yomra gibi şehrin birçok noktasında siyasi çalışmalar yürütülüyor. Vakfıkebir’de yaptıkları ziyaretlerinin ardından İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, “Vakfıkebir’de halkımızla buluştuk, 28 Mayıs’ta niye Millet İttifakının tercih edilmesi gerektiğini anlattık. Bu ucube sistemin halkımızın alım gücünün düşmesi, mülteci sorunu, uyuşturucu çeteleri, enflasyon, terör örgütü destekçilerini Meclis’e taşımaları vs. ülkemizi nasıl karanlığa getireceğini dile getirmeye çalıştık.”  İfadelerini kullandı.

Suiçmez Düzköy'e çıktı

Düzköy’de yaptıkları ziyaretlerin ardından açıklama yapan CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ise, “Bugün Düzköy Doğankaya Mahallesi’nde esnafımız, emekçimiz, gençlerimiz ve emekli vatandaşlarımız ile ülkemizin sorunlarını konuştuk. Memleketimizin bütün yurtsever, demokrat vatandaşlarına, özellikle de genç kardeşlerimize çağrımızdır: Bu zorba düzen altında Türkiye'nin son haftası bu olsun.  Her şey sizlerin elinde. Gelin birlikte bitirelim. Milletimiz kazansın, Türkiye'miz kazansın.” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —