Tarih: 16.09.2023 10:37

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi'nde Kul Yapı Market Açıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Dualar eşliğinde gerçekleşen bu özel gün, bölge halkının uzun zamandır beklediği bir hizmetin başlangıcını temsil ediyor.

Kul Yapı Market, açılışa özel olarak tüm ürünlerde %10'luk indirim sunmanın yanı sıra, yaklaşık 50 farklı ürünü maliyet fiyatına müşterilere sunuyor. Bu fırsatlar, Çarşıbaşı ve çevresindeki müşterilere ekonomik alışveriş imkanı sağlayacak.

Karadeniz Sahil Yolu (Yan Yol) Üzeri Büyükdere Mahallesi Muallim Ali Osman Turan Caddesi No: 46/B adresinde hizmete giren Kul Yapı Market, kaliteli ürünleri ve uygun fiyatlarıyla bölge halkının taleplerine cevap veriyor. Müşterilere kolay ulaşım sağlayan bu konum, alışverişin keyifli ve pratik olmasını sağlıyor.

Açılış törenine katılan önemli isimler arasında Devlet Eski Bakanı Faruk Nafiz Özak, 18. Dönem Trabzon Milletvekili Avni Akkan, 25, 26 ve 27. Dönem Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Çarşıbaşı Kaymakamı İsmail Koçdoğan, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, önceki dönem AK Parti İl Başkanı Haydar Revi gibi bürokratlar, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları ve temsilcileri, muhtarlar, Trabzon'un önde gelen iş insanları ve çok sayıda davetli yer aldı.

Kul Yapı Market, Çarşıbaşı ve çevresindeki inşaat ve yapı malzemeleri ihtiyacını karşılamak için kalite ve uygun fiyatı bir araya getirerek bölge halkına hizmet sunmaya devam edecek. Müşterilere keyifli alışverişler dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —