Tarih: 05.08.2023 14:20

Trabzon'un Dernekpazarı İlçesinde Tur Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 3 Kişi Yaralandı

Facebook Twitter Linked-in

İlk belirlemelere göre, kazada 3 kişi yaralandı ve turizm merkezi Uzungöl yolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, Dernekpazarı-Çaykara karayolunda meydana geldi. Turizm merkezi Uzungöl'e gitmekte olan 58 BL 555 plakalı tur otobüsü ile 16 EHB 88 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Olayı gören çevre sakinleri hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede polis, sağlık ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otomobilde sıkışan yaralılar çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazada yaralanan 3 kişi ilk müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi. Tur otobüsünde bulunan yolcular, bir süre yol kenarında bekletildi ve daha sonra bölgeye gelen başka bir tur otobüsüne alınarak Uzungöl'e gönderildi. Kaza nedeniyle ünlü turizm merkezi Uzungöl yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Yağ ve mazot dökülmesi sonucu trafik bir süreliğine tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor. Yetkililer, olayın tam olarak neden kaynaklandığını tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kamuoyuna gelişmelerle ilgili bilgi verilecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —