Tarih: 29.09.2023 13:25

Trabzon'un Şampiyonları Belli Oldu: Cumhuriyetin 100. Yılında Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi İl Seçmeleri Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen turnuvada erkeklerde Tarım İl Müdürlüğü, kadınlarda ise Çalışma ve İş Kurumu Trabzon'ı temsil etmeye hak kazandı.

Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen turnuva, kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını teşvik etmek ve spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla gerçekleştirildi. Beşirli Spor Kompleksi'nde 7 takımın ve 28 sporcunun katıldığı turnuvada mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Erkekler kategorisinde Trabzon İl Tarım Orman Müdürlüğü şampiyonluğa ulaşırken, Trabzon İl Müftülüğü ikinci, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü ve Trabzon Çalışma ve İş Kurumu dördüncü sırayı elde etti. Kadınlarda ise Trabzon Çalışma ve İş Kurumu birinci olarak şampiyonluğu kazandı.

İl seçmeleri sonucunda birinci olan kurumlar, 19-22 Ekim tarihleri arasında Ordu'da düzenlenecek olan Grup müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, başarı elde eden sporcuları ve kurumları tebrik ederken, grup müsabakalarında da aynı başarıyı yakalayarak final yolunda ilerlemeyi hedeflediklerini belirtti. Antrenör Adem Rahim Ayaz ise, lisanssız sporculardan oluşan takımların final maçlarının Ankara'da oynanacağını söyleyerek, "İnşallah Trabzon kurumları olarak final yolculuğumuz istediğimiz şekilde geçip kupaları Trabzon'a getiririz" dedi.

Bu heyecan verici turnuva, sporun bir araç olarak kullanılarak sağlıklı yaşam alışkanlıklarının teşvik edildiği ve kurumlar arası dayanışmanın güçlendirildiği bir platform sunarak Trabzon'un sporla dolu geleceğine katkı sağlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —