Tarih: 19.04.2024 16:51

Trabzon'un Sesi Bekir Aktürk: Muhtarlıktan Federasyon Başkanlığına ve Ötesi

Facebook Twitter Linked-in

Federasyon başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirirken, iş dünyasındaki zorluklara rağmen onlarca kişiye istihdam sağlayarak Trabzon ekonomisine katkıda bulunuyor. Soğuksu Mahallesi'nde yapılan seçimde yeniden muhtar seçilmesi, hemşerilerinden aldığı desteğin açık bir göstergesi.

Aktürk, sadece federasyon başkanlığı ve muhtarlık ile sınırlı kalmayarak siyaset arenasında da aktif rol alıyor. İktidar ve muhalefet ayrımı gözetmeksizin her kesimden insana yaklaşarak, onların sorunlarını çözmeye ve taleplerini dile getirmeye çalışıyor. Federasyonda ve muhtarlığında her siyasi görüşten üyeye yer vermesi, geniş bir yelpazede insanla iletişim kurabilme yeteneğini gösteriyor.

Aktürk'ün siyaset ve iş dünyasındaki ilişkileri farklı yorumlara açık olsa da, Türkiye'nin 81 ilinden gelen muhtarlarla kurduğu iletişimin ülkemiz ve siyasetimiz açısından oldukça önemli olduğu görülüyor. Elbette meyve veren ağaç taşlanır misali, Aktürk'e muhalefet edenler de olacaktır. Fakat o, bu muhalefeti de dikkate alarak, üstlendiği görevin hakkını daha da iyi bir şekilde vermeye devam edecektir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —