Tarih: 19.04.2023 13:24

TTSO, Siyasi Partilerden Beklentilerini Açıkladı ! İşte madde madde Trabzon

Facebook Twitter Linked-in

Raporda ulaşımdan turizme, teşvikten şehirciliğe kadar birçok madde yer aldığını belirten TTSO Başkanı Erkut Çelebi, “Milletvekili adayı olan siyasetçilerimizin iş dünyasının taleplerinin bir bölümü hakkında fikir sahibi olmaları için hazırladığımız bu rapordaki beklentilerin çözüme kavuşturulması, Trabzon’un üretimini, istihdamını, ihracatını, dolayısıyla refahını artıracak adımlardır” dedi.

 

EREN: TALEP VE TAKİP BİZLERİN, İCRAAT SİYASİ İRADENİN

TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren de “Çalışmadaki tüm konuların çözüme kavuşması en büyük dileğimizdir. Camiamız bu konuda üzerine düşen görev ve sorumlulukların bilinciyle hareket etmektedir. Rapordaki beklentiler, başta üyelerimiz olmak üzere bu şehirde öne çıkan çeşitli sektörlerin talepleridir. Bu talepler Trabzon’u büyütmek, geliştirmek, daha fazla üretim, istihdam ve refah yaratmak için atılacak adımları içermektedir. Elbette ki talep ve takip bizlerin, icraat siyasi iradenin olacaktır” diye konuştu.

 

TRABZON’UN SİYASİ PARTİLERDEN BEKLENTİLERİ 2023 RAPORUNDA HANGİ KONULAR BULUNUYOR

Milletvekili adayı olarak TTSO’yu ziyaret eden ilk siyasetçi olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karasimailoğlu’na sunulan Trabzon’un Siyasi Partilerden Beklentileri – 2023 raporunda, açıklamalarıyla birlikte şu başlıklar bulunuyor:

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —