Tarih: 21.07.2023 10:30

Tuğçe Tayfur Eski Nişanlısının Yaşattığı Kabusu Anlattı!

Facebook Twitter Linked-in

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, iş insanı sevgilisi Burak Kalfa ile geçtiğimiz yıl eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Tuğçe Tayfur'un, nişandan 16 gün sonra Burak Kalfa ile yollarını ayırdığı ortaya çıkmıştı.

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çift, ilişkilerine geçtiğimiz aylarda son noktayı koymuştu. Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı tarafından kendisine şantaj yapıldığını açıkladı. Tayfur, sosyal medya hesabından, "Elimde videoların var diye beni zorla yanında tuttun ama Allah artık öyle büyük ki kimseden korkmuyorum" ifadelerini kullandı. Tuğçe Tayfur eski nişanlısının yaşattığı kabus dolu günleri Günaydın köşe yazarı Tuba Kalçık'a anlattı.

Savcılığa başvurduğunu ve Kalfa hakkında uzaklaştırma kararı çıkartıldığını söylen Tayfur sözlerine şöyle devam etti:

"Uzun zamandır hem fiziksel hem de psikolojik şiddet gördüm. Elimde videoların var tehdidi karşısında başlarda elim kolum bağlıydı.

Bu durumdan kurtulmak için de beni döverken, tehdit ederken onu videoya çektim. Yani bir bir delil topladım. Sonunda da savcılığa başvurarak ondan şikayetçi oldum. 

Uzaklaştırma kararı çıkmasına rağmen, benim sosyal medyamda yaşadıklarıma dair yaptığım açıklama sonrası hâlâ bana 'Elimde kasetlerin var, yayarım' diye tehdit mesajları atmaya devam ediyor. Bu durumu da savcılığa bildirdim.

Umarım hapse girer de ben de rahat ederim. Aylardır onun yüzünden çok kötü günler geçirdim. Beni dövüyordu, sahneye çıkarken vücudumdaki morlukları görünmesin diye makyözler kapatıyordu. Çevremdeki herkes şahit yaşadıklarıma. Sakinleştiricilerle ayakta duruyordum ama şimdi güçlüyüm. Bana, 'Ya sen öleceksin ya da ben' diye tehditler yağdırıyordu. Benim korkum kendimden dolayı değil, aileme zarar gelecek diye korkuyordum. Sosyal medyada paylaşınca bana onun mağdur ettiği birçok kadın mesajlar attı. Onun özgürlüğünün elinden alındığı gün ben ve mağdur ettiği diğer kadınlar özgür kalacağız."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —