Tarih: 02.08.2024 10:54

Turgut: Reis’e sözüm var

Facebook Twitter Linked-in

Yeşil – mavili takımda geçen sezon son maçlarda kaçırılan Avrupa bileti bu sezon şansa bırakılmayacak ve bu doğrultuda Ç.Rizespor Başkanı İbrahim Turgut ” Transferde gereken ne varsa yapın” talimatını verdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Rize ziyaretinde kendisi ile bir özel görüşme yapan Başkan Turgut ;” Sayın Cumhurbaşkanımız ile Ç.Rizespor’u konuştuk. Kendisi her zaman olduğu gibi bizim en büyük manevi destekçimiz. Memleketinin takımı Ç.Rizespor’un başarılı olmasını canı gönülden çok istiyor, bu doğrultuda geçen sezon gidemediğimiz Avrupa kupalarına bu sezon sonu gitmek istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız mutlu etmek, sevindirmek adına bu sezon geçen sezondan daha zor geçmesi beklenilen ligde çok daha iyi kadro kurmamız gerekiyor, ben kendi adıma Sayın Cumhurbaşkanıma söz verdim. Ben verdiğim hiçbir sözden geri dönmedim, bu sezon işi sıkı tutacağız, çok çalışacağız, her zamankinden daha çok birlik olacağız ve hep beraber başaracağız. Nasıl ki her sezon Başakşehir takımı Avrupa kupalarına gidiyor, biz neden gitmeyeceğiz? Bizim neyimiz eksik? Ç.Rizespor taraftarı her şeyin iyisine layıktır.” ifadesini kullandı.

Öte yandan Başkan Turgut, yeşil – mavili takımın bazı transferlerinde ön plana çıkan ve Bakan Osman Aşkın Bak’ın güvenini alan manejer Uğur Avadan’a talimat verdiği, bu doğrultuda ;” Bu takıma kaliteli transfer istiyorum, kaleye Muslera forvete Icardi ayarında topçu istiyorum. Ben Cumhurbaşkanıma söz verdim, sahada çok güçlü bir Rizespor olması gerekiyor, kimi bulacaksan bul, git Portekiz ligin gol kralını bul veya Hırvatistan liginin en iyi golcüsünü bul. Çok da kaliteli bir yabancı kaleci istiyorum senden” diyerek talimat verdiği öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —