meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Türkiye Müge Anlı izledi! Kızı yaşındaki Hilal ile evlenmek isteyen üfürükçü gözaltında

51 Yaşındaki Süleyman ve 18 Yaşındaki Hilal Türkiye'nin gündemine oturdu. Hafta içi her gün ekrana gelen, Türkiye'nin günlerdir soluksuz izlediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Tüm Kişiler kategorisinde yüzde 6,95 izlenme oranı ve y

AKTUEL 20.01.2023 13:07:30 0
Türkiye Müge Anlı izledi! Kızı yaşındaki Hilal ile evlenmek isteyen üfürükçü gözaltında

Şerife ve Arif çifti, geçtiğimiz günlerde 18 yaşını dolduran kızlarının 51 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia edip Müge Anlı'ya başvurmuştu.

Anne Şerife Hanım, kızının davranışlarındaki bir anormallik olduğunu sezmiş ve Konya'da sözde şifacı olan Süleyman isimli sözde hocaya götürmüştü. Kızının kendi kendine konuşup güldüğünü söyleyen Şerife Hanım, kızı Hilal'in 'Beni ruhani varlıklar çok seviyor, sen yanımda olunca beni senden kıskanıyor' diyordu.

Yaklaşık 2 haftadır haber alamadığı kızını arayan Şerife Hanım, bir gün kızımın evden çıktığını gördüm, arkasından çıktım. Baktığımda sokakta Süleyman ile buluştu. Yanlarına gittim. 'Kızımı nereye götürüyorsun?' dedim. Süleyman üzerime yürüdü. Bağırdı, çağırdı. 'Bırak kızımın peşini dedim. Beni dinlemediler' diyerek yaşadıklarını anlattı.

51 yaşındaki Süleyman'ın yanında olan 18 yaşındaki Hilal, yaşananlar üzerine canlı yayına bağlanmıştı geçtiğimiz günlerde. Ailesinin baskısı nedeniyle eve dönmek istemediğini söyleyen Hilal, Süleyman'la mutlu olduğunu eve gelmeyeceğini söyledi.

 

51 YAŞINDAKİ SÖZDE HOCA 18 YAŞINDAKİ GENÇ KIZA CANLI YAYINDA EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ
51 yaşındaki Süleyman ve 18 yaşındaki Hilal canlı yayına geldi. Süleyman'a genç kızla sosyal medyada olan fotoğrafların hesabını soran tepki gösteren Müge Anlı, 'Bu nasıl bir sevgi? Nasıl dudak dudağa öpüşürken bir çocukla fotoğraf çektirip internette paylaşıyorsunuz.' diyerek tepki gösterdi.

Tepkilere yanıt veren Süleyman, 'Benim her türlü sevgim var. Hilal'i seviyorum. Yanımda hangi sıfatla kalmak istiyorsa buyursun kalsın diyerek canlı yayında genç kıza evlilik teklifi etti. Hilal'in annesi 'O daha çocuk. Utanmıyor musun? Ben bu adamdan şikâyetçiyim', Hilal ise 'Ben de senden şikayetçiyim anne. Ben bekârım, o da bekâr olabilir' cevabıyla herkesi şaşırttı.

 

 

Bu sırada bir izleyici yayına telefonla bağlandı. İsmini vermek istemeyen izleyici '9-10 Temmuz'da Hilal henüz 17 yaşındayken Süleyman'la birlikte bize geldi ve dini evlilik danıştı, benden şahitlik istediler. Biz olmaz dedik. Ama Hilal burnunu dikine giden biri.' diye konuştu. Daha öncede birden fazla evlilik yapan Süleyman'ın 25 yaşındaki kızı da yayına telefonla bağlanıp, 'Hilal çocuk. Bizi çocukken bırakan babam Hilal'e mi sahip çıkacak?' şeklinde konuştu.

Öfkenin tavan yaptığı canlı yayına başka ihbarlar da gelmeye devam etti. Süleyman isimli sözde hocanın başka kızları da bu şekilde ağına düşürdüğü ve hatta Efsun Okulu/Hastanesi adında bir yer açıp insanları bir de o şekilde kandıracağı iddia edildi. Program, emniyet güçlerini harekete geçirdi ve Müge Anlı, yayın bitmeden izleyicilere müjdeyi verdi. Süleyman isimli şahıs programın bitiminde gözaltına alındı, Hilal ise hekim muayenesinden geçmek üzere hastaneye götürüldü.

 


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin