meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Türkiye Rafting Milli Takımı, Rize'de Hazırlıklarını Tamamlayarak İtalya'ya Yol Alıyor

Türkiye Rafting Milli Takımı, İtalya'da düzenlenecek olan Rafting Dünya Şampiyonası'na katılmak için Rize'de yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Kano Federasyonu ve Dünya Rafting Federasyonu (WRF) tarafından düzenle

Türkiye Rafting Milli Takımı, Rize

Türkiye Rafting Milli Takımı, İtalya'da düzenlenecek olan Rafting Dünya Şampiyonası'na katılmak için Rize'de yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Kano Federasyonu ve Dünya Rafting Federasyonu (WRF) tarafından düzenlenen şampiyona, 26 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Milli takımın antrenörü Engin Göz, Ardeşen Kano ve Rafting Parkuru'nda yapılan çalışmaların şampiyonaya hazırlık sürecinde büyük önem taşıdığını belirtti. Takımın sıkı bir şekilde hazırlandığını vurgulayan Göz, en iyi dereceyi elde etmek için büyük bir mücadele vereceklerini ifade etti.

Türkiye Rafting Milli Takımı, Rize'nin doğal güzellikleriyle çevrili olan bu parkurda hem fiziksel hem de taktiksel olarak kendini geliştiriyor. Şampiyonada ülkemizi temsil edecek olan sporcular, yoğun antrenman programlarıyla form tutmaya çalışıyor.

Rafting sporunda başarılı sonuçlara imza atan milli takım, bu şampiyonada da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Takım, Rize'deki çalışmalarının ardından İtalya'ya giderek müsabakalara katılacak ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için ter dökecek.

HABER: HÜSEYİN ALBAYRAK


1

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

3

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

4

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi

5

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu